moda on-line: facebook


Traim intr-o perioada in care mai toti, intr-o mai mica sau mai mare masura, suntem dependenti de Facebook. Se spune, mai in gluma sau mai in serios, ca daca nu esti pe Facebook, nu existi.
Trecand peste ironiile pe alocuri neintemeiate ale unora, “fenomenul” Facebook te prinde pentru ca de acolo afli o groaza de vesti, de acolo afli a cui zi de nastere este azi, cine si ce a mai facut.
Refuz sa fiu ipocrita si recunosc ca intru de multe ori pe zi pe Facebook pentru a vedea toate update-urile pe care le fac prietenii mei virtuali. Cand nu imi amintesc cum arata o anumita persoana pe care am cunoscut-o candva, o caut pe Facebook. Cand trebuie sa obtin adresa de contact a cuiva, mai uit prima data pe... Facebook ca poate ii gasesc acolo emailul.
Se poarta acum un curent “anti-Facebook” sau “hai sa vad cate zile pot sa rezist fara Facebook?” Ideea, simpatica, dar la ce ajuta sau cui ajuta? Orgoliului unora sau altora care vor sa para persoane culte care nu se coboara la nivelul muritorilor care intra pe Facebook? Irelevant! Mai relevant mi s-ar parea mesajul pe care reusesti sa il transmiti printr-un site ca Facebook sau al informatiilor pe care le obtii de acolo.

Comments

  1. Text numai bun de "şeruit" pe Facebook ;))

    ReplyDelete
  2. Tare poza:))Daca Dumnezeu cand a creat Facebook-ul nu si-a facut El primul cont...

    ReplyDelete
    Replies
    1. avand in vedere dependenta de facebook a multora dintre noi, stau sa ma gandesc daca el a creat facebook-ul... sau altcineva??? :D

      Delete

Post a Comment