Timp pentru mine

din viata


Exista momente in viata cand ai de luat decizii...decizii mai mult sau mai putin grele. Acelea sunt momentele cand ai cea mai mare nevoie de oamenii din jur. Ai nevoie de parerea lor, de incurajarea lor, de critica lor.
Gandurile se transforma in fapte, faptele se transforma in obiceiuri si obiceiurile se tranforma in caracter. Caracterul iti hotaraste destinul. Asa ca aveti grija ce ganditi!
De cate ori nu vi s-a intamplat sa va asteptati la o anumita reactie de la oamenii care va erau aproape, iar reactia respectiva sa intarzie sa apara?! Sa primiti raspuns de la oamenii care va erau mai indepartati sau pe care ii viza respectiva problema?!
Oamenii obisnuiesc sa adreseze complimente gratuite. Nu mai stii cand omul chiar are o parere buna despre tine sau urmareste doar atingerea unui scop. Daca reusesti sa iti dai seama de aceasta diferenta, ajungi sa vezi lumea inconjuratoare cu alti ochi; ajungi sa percepi oamenii diferit.
Oamenii care iti sunt in preajma spun multe lucruri despre tine, in mod constient sau nu...E bine sa ai rabdare sa observi acest lucru!

Comments