Timp pentru mine

Secţiunea studenţească cu participare gratuită la Conferinţa Naţională de Psihologie

În cadrul Conferinţei Naţionale de Psihologie ediţia 2010, Asociaţia “Societatea Pentru Psihologie” organizează o secţiune studenţească, în care participarea este gratuită.
Conferinţa va avea loc anul acesta la Iaşi, în perioada 23-25 septembrie 2010. Orice student înscris la secţiunea studenţească va avea posibilitatea de a participa în mod gratuit la un seminarul informativ, cu privire la obţinerea atestatului de liberă practică la Colegiul Psihologilor din România, şi de a prezenta o lucrare ştiinţifică în cadrul unei sesiuni de comunicări. Va avea acces liber la oricare dintre secţiunile din program (în afara de workshop-uri care se plătesc separat, în limita locurilor disponibile), va primi programul Conferinţei şi diploma de participare.

Detalii: AICI şi AICI

Comments

  1. s-a incheiat cu bine si SS/CNPSI 2010. dupa trei zile foarte obositoare in care am facut probabil zeci de km umbland prin Facultate, traiesc satisfactia unui eveniment care a adunat laolalta studenti de prin toata tara, oferindu-le sansa de a se cunoaste si de a relationa, de a intra in contact cu specialisti din domeniu si de a-si consolida cunostiintele.

    ReplyDelete

Post a Comment