Timp pentru mine

Asociaţia „Societatea Pentru Psihologie” recrutează!


În perioada 4-22 octombrie 2010, Asociaţia “Societatea Pentru Psihologie” desfăşoară o campanie de recrutări pentru toţi studenţii interesaţi.
Recrutarea se va încheia printr-o prezentare oficială a Asociaţiei, desfăşurată în cadrul unei întâlniri deschise între Consiliul Director şi toţi cei interesaţi în data de 22 octombrie, la orele 20, în amfiteatrul DIV al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi.
După această întâlnire, cei care doresc să se implice vor completa un formular de înscriere şi vor fi selectaţi în urma interviurilor programate ulterior. Persoanele care nu au avut ocazia să ia parte la prezentarea oficială, dar doresc totuşi să se înscrie în SPP, pot descărca formularul de înscriere de pe site-ul www.asociatia-spp.ro şi să solicite o programare pentru interviu în orice perioadă a anului.
Dacă eşti un proaspăt boboc al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei sau dacă eşti doar un student interesat de viaţa dintr-un ONG studenţesc ce are contacte cu alte Asociaţii de profil din ţară şi din întreaga Europă, te invităm să ni te alături!

Comments