Timp pentru mine

uneori e mai bine sa taci

Ma deranjeaza enorm oamenii care atunci cand nu stiu ce replica sa iti dea obisnuiesc sa te descurajeze. Adica...ok, inteleg ca exista lucruri sau oameni care te fac sa simti invidie sau frustrare, dar daca ii ataci nu realizezi absolut nimic!!!
Sau poate ca reusesti. Reusesti sa iti arati frustrarea ca tu nu poti sa iti depasesti limitele. Reusesti de ce le mai multe ori sa il faci pe celalalt sa raceasca relatia pe care o are cu tine. Reusesti sa te descoperi pe tine in fata celorlalti.

Nu stiu daca e datorita facultatii pe care o urmez, dar in ultima am rabdarea de a scana mult mai atent oamenii din jurul meu. Poate si pt ca am inceput sa intru in contact cu oameni din ce in ce mai diferiti (ca varsta, mediu de provenienta, educatie etc.). Si e interesant sa vezi cum o persoana care, la inceput parea draguta si amabila, pe masura ce trece timpul, incepe sa isi scoata coltii si sa iti puna bete in roate.
De cate ori nu vi s-a intamplat sa va aflati la inceputul unui proiect (avand emotiile inerente legate de modul cum se vor desfasura lucrurile, legate de succesul acelui lucru) si sa se gaseasca cate cineva care sa va spuna "Da' sigur o sa iti iasa chestia asta?" sau "O sa poti sa faci s chestia asta?"

Exista oameni care inca nu au aflat ca pt a realiza un lucru trebuie ca, in primul rand, tu sa crezi ca poti face acel lucru!

Comments