Timp pentru mine

Balul Bobocilor la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei


Duminică, 12 decembrie 2010, Asociaţia “Societatea Pentru Psihologie” organizează Balul Bobocilor Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, în club Ring, începând cu orele 20:00.
Evenimentul, devenit un must-have al vieţii de student, se va desfăşura anul acesta sub tema Hollywood ball. Astfel, cei mai frumoşi boboci psihologi vor îmbrăca pentru o seară ţinute de gală asemeni marilor vedete de peste ocean şi vor fi supuşi unor probe de prezentare, dans şi de aptitudini. La final, juriu va desemna câştigătorii premiilor de Miss şi Mister.
Organizatorii nu i-au uitat nici pe cei care vor participa la Bal în calitate de spectatori, pregătindu-le premii încă de la intrare în discotecă, tombole asigurate de sponsori pe toată durata serii şi recitaluri ale unor artişti locali.
Dacă eşti un proaspăt boboc al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei sau dacă vrei doar să te mai distrezi o seară aşa cum o făceai când erai boboc, te aşteptăm la Balul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei!

Comments