Timp pentru mine

dezamagire


Exista momente in viata cand oamenii din jurul tau reusesc sa te dezamageasca enorm... si e cu atat mai frustrant ca pe ei nu ii deranjeaza deloc aceasta ipostaza.
Sunt acele momente cand vezi ca oamenii din jurul tau te aprecieaza enorm pt ceea ce ce faci, cu exceptia unuia singur care reuseste sa te intoarca pe dos extrem de usor.
Se spune ca parintii stiu ce e cel mai bine pt copilul lor. Dar ce se intampla cand interesele parintilor nu mai coincid cu cele ale copiilor? Sau ce ne facem cu eternele diferente de context social care exista intre cele doua generatii???
Ma enerveaza enorm cand oamenii vor cu orice pret sa faci ca ei, dar nu inteleg ca tu iti alegi singur traseul in viata si ca un lucru pe care il faci acum poate sa te ajute enorm pe viitor. Si cand vezi ca n-ai cu cine sa discuti, incepi sa te intrebi daca mai are sens sa impartasesti din bucuriile tale cu cei din jur?! Iti vine sa iti iei lumea in cap si sa pleci...unde vezi cu ochii!

Eu una nu am avut un 1 Decembrie prea fain. Am inceput in forta cu o runda buna de nervi. E naspa ca deobicei in conflicte apar mereu 'victime colatarele'. De ele imi pare rau, nu de altcineva.
As vrea ca din oamenii care se mai uita din cand in cand pe blogul asta, sa fie una anume. Si tare as vrea sa se regaseasca in acest post...dar stiu sigur ca nu o va face!

Comments