Timp pentru mine

filme care nu mor niciodata

Aseara am vazut Titanic un film care a facut intotdeauna audiente mari cand a fost difuzat. Unii il vad pt povestea de dragoste (interesanta de altfel), altii pt actorii aia frumosi care joaca (DiCaprio promitea inca de atunci ca va fi un barbat...adica un actor bun :P), altii pt realizarea de exceptie, altii pt coloana sonora. Oricum ar fi, e bun!

Tot aseara, dar pe un alt post TV, au difuzat Pretty woman. La fel de interesant si de urmarit, acest film tradeaza dorinta pe alocuri normala de a te trezi in lux peste noapte, dorinta oamenilor de a incerca ceea ce pare a nu fi acceptat de societate.

Apoi, nu ar fi sarbatoare daca nici o televiziune nu ar difuza macar un film din seriile Singur acasa sau Dennis, pericol public. Inevitabil, filmele care au centrul lor personaje copii sensibiliyeaza enorm populatia...si daca mai e si o comedie reusita, succesul este garantat.
Apoi, filmul Zorro - si pe asta il difuzeaza cu succes de multe ori posturile TV. Aici, bag mana in foc pt faptul ca multi se uita la film pt actori si pt scenele de actiune care ating uneori o tenta SF (sincer, ati vazut vreo femei care sa se bata asa de bine??)

Din ciclul filmelor vechi ce nu mor niciodata, cele care imi plac mie cel mai mult sunt Sunetul muzicii si Pe aripile vantului.

Da' avem si noi romanii filme bune care trec usor testul timpului. Ce copil nu a vazut macar o data filmul Veronica, ce tanar nu stie aproape pe de rost replicile din macar unul din filmele seriei Liceenii sau ce adult normal nu a ras cu pofta de fiecare data cand l-a vazut pe Nea Marin Miliardar?!

Comments