Timp pentru mine

decisions... decisions...


Cred ca cel mai impovarator lucru pe care il poate avea un om este libertatea de a alege.
Sunt momentele acelea cand te afli in fata unei decizii de genul "sa fie dreapta sau sa fie stanga?" Oricat ai analiza cele doua posibilitati, tot ti se pare ca ceva rau tot se poate intampla indiferent pe care dintre ele o alegi. Si iar stai sa te gandesti, sa te rasgandesti... Ai avea nevoie de o parere, de un sfat sau de o confirmare. Dar ele intarzie sa apara si acesta devine un lucru pe care trebuie sa il decizi de unul singur.
De multe ori nici timpul nu e un aliat. El te preseaza si adesea nu mai poti gandi rational si raspunzi, instinctiv, cu ce iti vine prima data la indemana. Daca insa iti dai seama ca mai ai mult timp pana cand poti da raspunsul final, cazi in cealalta extrema in care ai timp sa gandesti rational si sa iti faci scenarii (de cele mai multe ori negative) legate de algerea pe care urmeaza sa o faci.
Si poate ca decizia nu e chiar atat de greu de luat, ci mai degraba e dificil sa iti asumi consecintele ce vor urma acelei decizii. Ai vrea ca ceea ce hotarasti tu sa fie perfect pentru tine si pentru cei din jurul tau. Dar nu va fi! De cele mai multe ori nu poate fi.

Asa ca...dupa multe framantari alegi ceva si dupa aceea vezi daca a fost bine sau nu!

Comments