i did it in my way...


Ne facem adesea To Do list-uri cu ceea ce ne dorim sa facem sau cu ceea ce trebuie sa facem. Dar ne trezim ca lucrurile care se intampla in jurul nostru, ne constrang sa ne modificam lista, sa o prioritizam altfel sau sa o refacem in intregime.
In viata, cand o usa ti se inchide, o alta ti se va deschide...uneori poate chiar mai larg. Trebuie sa stii cum sa te adaptezi modificarii si sa o accepti spre binele tau.
Oportunitatile vin si pleaca. Faptele raman. Faptele si, uneori, si oamenii. Trebuie sa inveti sa te bucuri de oameni si, impreuna cu ei, sa construiesti fapte.
Am invatat ca sinceritate nu te ajuta mereu sa reusesti si ca fair-play-ul in relatiile interumane e probabil cea mai pretuita calitate a fiintei. Indiferent de ce am sa fac, am sa ma tin cu dintii de chestia asta.
Suntem intr-o permanenta schimbare si prin grupul de referinta. Asta ne face sa avem valori si calitati diferite. Uneori, daca reusim sa le intelegem pe ale celorlalti ne este de ajuns pentru a-i tolera si pentru a convientui in standarde optime.

Lumea se schimba. Ne schimbam si noi cu ea.

Comments