under the psy

S-a terminat, s-a terminat...noroc (,) ca are Cognosis grija :P

S-a incheiat cea de a V-a editie a Scolii de Vara Cognosis. Multumirile aferente participantilor, trainerilor, colaboratorilor si ... evident echipei d eorganizare.
Un bilant aproximativ ar insemna 9 luni de munca, 7 zile de scoala, 11 organizatori, 66 de participanti; prieteni multi si amintiri pe masura.
Din partea organizatorilor, SDV-ul a fost privit ca o provocare. Adus pe plaiuri brasovene, aceasta editie ne-a surprins pe toti prin noutatea locatiei, a modulelor si, de ce nu, a oamenilor implicati.
In Cognosis am realizat cat de multe lucruri poti invata de la ceilalti, iar organizarea acestui proiect reprezinta unul dintre ele. Dincolo de noptile nedormite, de oboseala activitatilor, stresul lucrurilor neprevazute, SDV-ul reprezinta o experienta de invatare extraordinara pt toti cei care iau parte la ea.
E ciudat sa vb despre proiectul asta la trecut pt ca mai ieri eram la AG-ul Cognosis de la Iasi, in corpul R, acolo unde il votam pe Stefan coordonator, parca mai ieri Stefan ne stresa prin sedinte cu o groaza de chestii, parca mai ieri am ajuns la Brasov noi organizatorii ca sa ii intampinam pe participanti...si uite ca e deja gata.

Mai vreau la SDV!!!

Comments