Timp pentru mine

ONG Fest

Weekeend-ul 17-18 septembrie aduce la Iasi ONG Fest. FDSC si Fundatia Serviciilor Sociale Bethany au pregatit pentru ieseni un program interesant care prezinta 35 de standuri ale ONG-urilor iesene, dar si ale celor din toata tara, un program artistic care ii aduce in fata noastra pe artistii ieseni, dar si seminarii pentru cei interesati de tema voluntariatului si a economiei sociale.

Asa ca, daca aveti drum in acest weekend pe Bulevardul Stefan cel Mare, va asteptam la stadul Asociatiei "Societatea Pentru Psihologie".


Sub acelasi patronaj si in acelasi weekeend, sambata a avut loc Seara de film romanesc care i-a adus pe ieseni in cinematograf pentru a viziona filmul Buna! Ce faci?, o comedie “100% romaneasca” asa cum au numit-o criticii, un film care dincolo de scenele care abunda de sexualitate prezinta o familie as spune tipica prin natura ei, dar neobisnuita prin situatia la care ia parte. Sunt doi soti casatoriti de multi ani si care, plictisiti unul de celalalt, se refugiaza in chat pentru a se reindragosti unul de celalalt, iar fiul lor, un adolescent cu o viata sexuala foarte activa, dar care se schimba intr-un olimpic pe tara la fizica.

Comments