Timp pentru mine

Asociatia E-team Psychology recruteaza!


Pentru ca anul universitar sta sa inceapa, ONG-uri studentesti isi incep activitatea prin activitatile destinate recrutarilor.

Prima propunerea de acest gen o reprezinta invitatia de a-ti incepe activitatea intr-un mod util si interesant.
Cum? Inscriindu-te in E-team!

Ce este E-team? Este o asociatie studenteasca din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei care are drept scop construirea de instrumente psihologice (chestionare). Ca membru E-team, poti participa sau organiza conferinte, ateliere de studiu si workshop-uri, evenimente sociale, poti dobandi experienta in domeniul Psihologiei prin stagii de practica si posturi de intership, poti edita publicatii stiintifice de specialitate si poti dobandi experienta in voluntariat.

Daca esti unul dintre curajosii studenti pasionati de domeniul cercetarii, dar si de alte activitati de socializare, dezvoltare personala si profesionala, te invitam ca in perioada 3-16 octrombrie sa completezi formularul de inscriere (care se gaseste atat in format on-line, cat si in format fizic la urna din fata Secretariatului Facultatii de Psihologie si Siinte ale Educatiei) pentru a putea lua parte la un interviu de selectie.

Pentru a obtine mai multe informatii despre Asociatie, poti sa participi la prezentarea oficiala E-team care va avea loc in data de 13 octombrie (ora 16, in Corpul D al Universitatii) sau poti trimite un email pe echipa.eteam@gmail.com
Deadline-ul pentru completarea formularea este duminica, 16 octombrie, week-end-ul 21-23 octombrie fiind alocat interviurilor de selectie.

Mult succes si nu uita ca Daca teorie nu iti este de ajuns, vino sa inveti din practica!

Comments