Timp pentru mine

Noaptea Alba... da’ de frig


Aseara a fost Noaptea Alba a Iasului. Initiativa - foarte buna, insa ar fi fost si mai buna daca tinea si vremea cu noi.
Cu toate acestea, mi-am luat gasca de fete culte si, la ceas de seara, am pornit drumul prin minunata noastra urbe sa ne culturalizam :D
Prima oprire Palatul Roznovanu. Pentru cei mai putin pasionati de istorie (asa ca mine :P), concertul live al trupei Opis a fost o reala incantare. Apoi, am urcat in turnul Goliei... ce fain se vede Iasul noaptea si ce frig era acolo sus. Pentru ca ne-am dat seama ca mai aveam putin timp liber pana cand urmatoarea destinatie se deschidea si pentru ca eram inghetate de frig, am facut un popas in Taverna. Ati mai baut vreodata ciocolata calda acolo??? Noi da, acum, pentru ca nu aveau alte chestii baubile calde. Neeext: Muzeul Unirii. Aici, a fost marea dezamagire. Desi era program deschis pana la ora 11, noi am ajuns la 11 fara 20 si nu mai era ghid!!! Pai, se poate? Ce fel de Noapte alba e asta? Am fost apoi la BCU unde ne-am plimbat putin prin Sali si am tras putin cu urechea la un concert superb.

Ce mi-a placut mie cel mai mult si ce mi-am dorit eu cel mai mult??? Concertul Florin Chilian, din Sala Pasilor Pierduti :D No comment: muzica buna, artist fain, acustica interesanta.
Finalul programului (pt noi cel putin) a fost la rondul Triumf cu spectacol de capoeira, dans sportiv, street-dance si kangoo jumps.

Vremea cam rece+cativa stropi de ploaie au cam ingreunat derularea serii.

Comments