Timp pentru mine

provocari

In viata, provocarile te fac sa inveti mai multe lucruri despre tine, te ajuta sa fii din ce in ce mai bun si sa crezi din ce in ce mai mult in fortele proprii. 
Te ajuta sa le demonstrezi celorlalti de cate lucrurile esti capabil singur sau cu ajutorul lor pentru ca prin ele reusesti sa ii gasesti pe oamenii buni din jurul tau.
Provocarile te fac sa iti impui standarde din ce in ce mai mari si tot ele te fac sa fii de temut sau, din contra, prin intermediul lor reusesti sa nu impresionezi pe nimeni.
Provocarile te ajuta sa fii altfel decat majoritatea, te ajuta sa scapi de monotonie, sa mai schimbi din cand in cand peisajul. Uneori, trebuie sa ai curajul sa fii altfel, sa faci un pas in spate sa privesti atent la ce fac ceilalti si sa decizi ce si cum vrei sa schimbi. Abia atunci, cu mintea limpede, poti sa iei o decizie si sa faci ceva bun.
Provocarea nu cred ca este orice lucru nebunesc pe care decizi sa il faci. Ea trebuie sa aiba un motiv real si un beneficiu garantat pe care ti-l aduce atunci cand o realizezi. Si poate cel mai de dorit ar fi ca provocara sa nu raneasca pe nimeni.

Cred ca in viata vrem sa ne provocam pe noi insine. (Charlize Theron)


sursa foto

Comments

  1. se potriveste de minune:
    http://www.youtube.com/watch?v=khhq9XDEGiI

    ReplyDelete

Post a Comment