Timp pentru mine

Bal Mascat in E-team


Intr-un decor de poveste imbinat cu personaje din istoria psihologiei, masti si personalitati ascunse, muzica, prieteni si distractie, voie buna si concursuri... asa se anuntase a fi Balul Mascat E-team 2011.
In realitate, prima editie a acestui eveniment s-a dovedit a fi o super-petrecere intre membrii E-team, cadrele didactice care au avut curiozitatea si bunavointa sa ni se alature si invitati.
Pentru organizatori, acest bal a insemnat multe ore de realizat aranjamente din hartie, masti sau bratari puse in vanzare participantilor in scop caritabil. Cu exceptia unor mici incidente pe care nu le-am putut anticipa, dar pe care am incercat sa le remediem cum s-a putut mai bine (Culmea petrecerilor din E-team? Sa ai doua statii si din nici una sa nu se auda muzica!), participantii s-au simtit bine si au plecat la casele lor putin mai destinsi decat au venit.
Pentru E-team, Balul a insemnat un eveniment prin care ne-am putut bucura de tot ce am realizat in 2011 si se poate transforma intr-un eveniment cu traditie in Asociatie.

Comments