Timp pentru mine

sa punem punct si sa schimbam foaia


Ni se intampla din cand in cand sa mai ajungem si in momentul in care spune “Gata! Mi-a ajuns!”. Ne dorim sa lasam totul la o parte si sa nu mai fim nevoiti sa facem nimic; nu mai avem chef de nimeni si de nimic. Ne dam seama atunci ca, indiferent de oamenii pe care ii avem in jurul nostru, in momentele de criza, tot noi pe noi insine reusim sa ne ajutam cel mai mult.
Asa, ne dam seama ca trebuie sa ne prioritizam activitatile. Ok, poate lumea s-a obisnuit ca atunci cand are nevoie de ceva sa puna mana pe telefon si sa apeleze la noi. Poate ca lumea s-a obisnuit si sa ne vada mereu cu zambetul pe buze si sa creada ca ne este bine... Dar noi la cine apelam cand avem nevoie de ajutor? Nu mai avem si noi momente cand simtim nevoia sa plangem?
La prima intrebare, raspunsul e “tot la noi”, iar la a doua “ba da!”.
E adevarat si ca de multe ori poate nu mai conteaza cauzele care ne fac sa ne simtitm intr-un anume fel sau altul, ci poate ne e mai util sa facem ceva pentru a schimba modul in care ne simtim. Nu suntem singurii care trecem prin momente dificile si asta ne da speranta ca lumina de la capatul tunelului va aparea si pentru noi.
E nevoie sa punem punct si sa schimbam foaia. Nu stim ce va urma, insa putem incerca “altfelul” si putem vedea daca e mai bun decat ceea ce a fost. Renuntam la lucrurile sau oamenii inutili din viata noastra si ne centram pe noi! Facem sport, ascultam muzica, dormim, citim... facem tot ce ne place. Va veni si momentul in care va trebui sa ne intoarcem la rutina zilnica, dar pana atunci am putea profita de unele momente care sa fie doar pentru noi.

Comments

  1. cum nu se poate mai adevarat...trebuie sa ne punem noi pe primul loc si sa ne acordam bunastarea necesara si sa inlaturam ceea ce ne face rau

    ReplyDelete

Post a Comment