Timp pentru mine

de la o anumita varsta...


Imaginati-za cum arata mijloacele de transport in comun pe traseul Podu Ros – Copou; stiti cam cat sunt de aglomerate. Plusati si ganditi-va cum sunt autobuzele in jurul orei 1-2. Si pentru putin “gust” mai adaugati putina aglomeratie de cand cu deschiderea Palas-ului.

Ok, acum ca am intrat in atmosfera, imaginati-va (din nou) ca eu azi eram intr-un astfel de autobuz, pe acest traseu, in jurul acestei ore, cand o baba (pardon, o doamna respectabila ajunsa la o anumita varsta) s-a urcat in autobuz cu 4 baloane in mana!!!
Ce facea cu toate??? Sau chiar daca isi dorea sa le duca acasa, la nepoti, nu putea sa isi aleaga un traseu mai putin aglomerat?
Si tot ea era aia care se uita urat la copilasii care abia isi faceau loc sa coboare din autobuz pentru a ajunge la scoala.

Concluzia: de la o anumita varsta ori devii mai intelept... ori mai copil!

Comments

  1. Este deplasat sa raspund direct dar eu personal cred ca ceea ce ai vazut poate fi etichetat ca o secventa din viata noastra , face parte din viata unde traiesc alaturi de noi un adevarat conglomerat de caractere si caractere ,, citi suntem atitea caractere poti eticheta. E RELATIV. Orcum interesanta ideea postari.

    ReplyDelete

Post a Comment