Timp pentru mine

Marsul Absolventului


Mie imi plac chestiile astea care au un iz special de studentie: activitati, manifestari, proiecte, sedinte etc. Si cum mai am putin si inchei (da Doamne sa fie cu bine) studiile de Licenta evident ca nu puteam sa lipsesc aseara (3 iunie) la Marsul Absolventului.
Asa se face ca intr-o duminica dupa-amiaza, in fata facultatii de Psiho s-a adunat o gasca mare (cred ca vreo 30-40 de studenti, mai mult sau mai putin absolventi, mai mult sau mai putin viitori psihologi) si, acompaniati de cateva cadre didactice, si-au dres glasurile, si-au pregatit bratele si au pornit in mars.
Am plecat din fata coprului D cu ai nostri colegi de la Sport, am intampinat coloana de studenti care venea dintre corpul A (alti studenti de la UAIC, dar si de la Agronomie) si am pornit inspre Mitropolie. Acolo am participat la o slujba tinuta pt noi si i-am intalnit si pe colegii de la Asachi, G. Enescu si Medicina. Apoi am plecat la concert spre esplanada de la UMF, unde doi DJ au deschis seara pt mult asteptata trupa TAXI.

Deci, cum a fost? Fain!!!

Comparativ cu anul trecut, a fost pacat ca Universitatea a facut economie la tricouri si ca s-au dat asa putine. Ar fi fost mai de efect sa fim toti imbracati in tricouri cu “alumni 2012”. Dar anul acesta am avut baloane... si a mai compensat :D
Pentru mine evident ca mi-au facut rana balerinii, evident ca ma dureau bratele de la cat am dus bannerul, ma durea gatul de la cat am tipat, dar totusi cred ca sunt unele lucruri care te fac sa te simti student, cum sunt proiectele din ONG-urile studentesti sau petrecerile cu studenti, si lucruri care te fac sa constientizi sa termii o etapa, cum ar fi Banchetul, Cursul festiv... sau Marsul Absolventului.
Asa ca... eu cred pt viitorii absolventi, un astfel de eveniment nu trebuie pierdut. 

Comments