Timp pentru mine

roata vietii

Viata ne mai da din cand in cand cate o palma pt a ne testa si pt a vedea cine e mai puternic... sau pt a ne arata ca a castiga sau a pierde nu tine intotdeauna numai de concurent.
In general, ne doare cand ne dam seama ca am fost mintiti si durerea e si mai mare cand, la mijloc, e cineva drag. Din lasitate, din prostie, din rautate... alegem sa ascundem adevaruri, insa acest lucru ne-ar putea agrava situatie. Cand se face lumina e poate prea tarziu pt regrete si pareri de rau. Insa, apar lacrimilele si supararea, care devin o povara foarte grea.
 Se spune ca nu e important ca ai cazut, ci sa te ridici repede. Din cauza asta, lumea asteapta de la noi sa ne alegem si sa purtam masca cea frumoasa, cea cu zambet, sa defilam cu ea. Insa, poate prea putini in jurul nostru sunt cei dispusi sa o accepte si pe cea suparata si plansa. Da, e important sa te ridici si sa inveti ceva din prostia pe care ai facut-o!

Cand treci doar tu printr-un moment mai greu, iti e mai usor sa te imbarbatezi singura si sa te pui pe picioare. Mai greu e atunci cand exista si victime colaterale pt ca nu stii ce sa le spui, cum sa ii ajuti; abia daca te reusesti tu sa iti legi in cap ideile si vorbele.


sursa foto

Comments