Timp pentru mine

Mi-am luat ceva!


Vreau sa va prezint una din achizitiile mele recente, un lucru despre care poate unii din voi ati auzit, poate unii ati si vazut... asa ca eu am sa scriu pt cei care nu se includ in nici una din categoriile mai sus mentionate.

Eram azi prin oras si cautam nu stiu ce chestii in momentul in care, intr-un magazin de gablonturi, am vazut intr-o cutie niste inele si pe cutie scria “inele care isi schimba culoarea”. Serios?! Si face si de mancare? (vorba mamei :P). Pretul fiind aproape modic, mi-am luat unul, l-am pus pe deget si am plecat mai departe, vazandu-mi in continuare de treburi.

Cand am iesit din magazin... inelul era albastru inchis (cu o usoara tenta de mov sau chiar negru). Ajunsa aproape de statia de autobuz, inelul se facuse galben-caramiziu. Cand am ajuns acasa – era verde!
M-am uitat pe toate partile lui, din toate “unghiurile” – am zis ca poate e vreo smecherie si mi se invarte pe deget si, in functie de cum bate lumina, pare sa aiba alta culoare. Dar nu e chiar asa ca, atunci cand am ajuns acasa, l-am lasat pe masa si a capatat o culoare inchisa (cred ca din cauza asta si cand l-am luat de la magazin el a pornit de la un mov inchis-negru).
So... it’s alive!
Am citit pe net care e mecanismul. Secretul sta in temperature pe care corpul o emana si da un colorit special cristalului din inel. Cand eram in magazin si l-am cumparat – eram fericita (ce femeie nu e fericita cand isi cumpara ceva nou?) si din cauza asta inelul s-a deschis inspre albastru. Departandu-ma de magazin, eram nerabdatoare sa vad ce minunatie e cu inelul acesta (galben-maroniu – chihlimbar), dar pana acasa m-am calmat (verde)

Mi se pare foarte interesant acest inel. Nu stiu cat e de reala povestea care explica ceea ce se intampla cu el, dar e fain.

PS: dragi colegi din anul I, master EFCP: cum stati cu invatatul pt miercuri? :)) Propun o sedinta de coaching!

Comments

Post a Comment