From 2015 with love, hope and strength



E din nou acel moment din an cand te uiti in urma si aduni.
Aduni faptele bune si cele in care puteai reactiona altfel, aduni oamenii care au intrat in viata ta si ii scazi pe cei ce au iesit, aduni succesele si lectiile de viata. Aduni, tragi concluzii sau statistici si faci promisiuni.


Daca anul trecut a fost despre oameni, anul acesta a fost despre experiente – experientele despre oameni. Unii si-au capatat o importanta reala in viata mea, altii si-au aratat adevarata valoare. Unii m-au apreciat, altii m-au facut sa ma apreciez eu pe mine mai mult.

Am invatat si am realizat multe lucruri anul acesta. Am invatat ca pot face multe lucruri si ca pot depasi multe situatii dificile. Pot influenta multi oameni din jurul meu si, cu putina atentie, ii pot multumi pe cei importanti din jurul meu (incepand cu mine, evident!).

Comparatia este buna… cel mai bina fiind comparatia cu tine insuti! Oricat de multumit ai fi pe plan profesional, toata starea de bine porneste de la succesul personal. Important e sa indraznesti sa iti creezi obiective inalte… treptat, ele se vor indeplini!

Mi-am dat seama ca e un consum inutil de energie sa porti pica unor persoane. Fiecare persoana si fiecare eveniment vin cu cate o lectie pentru noi pe care trebuie sa o invatam … in asa fel incat sa devenim cea mai buna versiune a noastra.

Simt mai mult ca oricand ca e momentul bilanturilor, a punerii in ordine a gandurilor, a luarii unor decizii si a realizarii de planuri. Ce ar fi viata fara toate astea?!

Inevitabil, incertitudinea naste disconfort. Insa putem alege sa ne lamentam sau sa experimentam.

Cu riscul de a gresi, prefer a doua varianta… pentru a nu avea timp de prima… si pentru a avea la final de 2016 de contabiliza :)




Incheiem un capitol din cartea vietii si ne pregatim pentru un altul.

Rezolutii pentru noul an? Sa pastrez in jurul meu mai multi oameni faini, sa am mai multa grija de mine si sa lucrez mai mult la planurile mele de viitor!

Multumesc 2015 pentru tot!

2016, te astept cu drag!

Sursa foto: 1, 2

Comments