cu gandul la 2017...



La final de an suntem adesea curiosi despre cum va arata anul urmator.

Asa ca am cautat pe internet si am aflat cate ceva despre cum se prezinta anul 2017:




Este un an ca un judecator drept si rational, care nu ne lasa decat doua “variante de raspuns”: ori/ori. Vocea sa se va auzi cel mai puternic in martie, iulie si noiembrie, facandu-ne sa ne schimbam filozofia de viata in lunile imediat urmatoare: aprilie, august si respectiv decembrie.

Alegerea pe care o facem in fiecare moment este cea care va duce la manifestarea a “cine suntem cu adevarat”.

Vor fi favorizate ideile, talentele si activitatea artistica. Putem spune ca acestui an ii place sa creeze, sa comunice si sa relationeze. Exista un mare potential de creatie vizionara, chiar filozofica.

Important este sa ne concentram ideile si sa nu ne imprastiem din impulsul foarte mare de a avea experiente diverse, existand riscul de a cheltui fara masura si de a deveni inconstanti si mult prea de nerabdatori.

Este un an in care putem sa ne sporim bunastarea spirituala, atata vreme cat intelegem ca este benefic sa renuntam la atasamentele fata de corpul fizic sau fața de dorința de a concretiza. Anul 2017 este un an de impuls, nu un an de finalizare, cum a fost 2016.

Vom prinde curaj pentru inceputuri noi, vom avea o multime de idei noi legate de cariera noastra, dorindu-ne sa schimbam felul in care relationam pe plan profesional sau in planul noilor concepte. Vibrația cosmica a anului va constrange morala sociala sa se armonizeze cu morala Universului. Unele persoane vor realiza ca se raporteaza altfel la munca lor, cautand ințelesuri noi, mai inalte. Asadar, multi dintre noi vor dori sa isi schimbe cariera sau sa o improspateze din acest punct de vedere. Este important sa nu ne incrancenam, ci doar sa ramanem constienti de ideea de la care am pornit, importanta ei pentru noi si la cat de exact am proiectat-o.

Restul va veni de la sine. Este un foarte bun exercitiu de incredere in raspunsul pe care Universul ni-l da.

Este posibil sa apara manifestari extreme in planul social, motivele fiind legate de diferențe relgioase, ideologice sau de manifestarea puterii in societate. Ar fi bine sa nu ne lasam angrenați in dispute sau lupte care nu servesc nimanui, cu adevarat.

Daca anul 2016 a fost cel care ne-a transformat profund la toate nivelele, inchizand un ciclu, o etapa, anul 2017 este cel care va naste cu putere, ca o expiratie a divinitatii, propulsandu-ne la un alt nivel, un nivel al armoniei intre Yin si Yang, foc si apa, masculin si feminin.

Acest echilibru va putea fi manifestat prin ratiune si integritate fara echivoc. Ințelepciunea este singura care va putea struni armasarul de foc pe care vom parcurge anul ce vine.



Horoscopul detaliat si pe zodii poate fi gasit aici.



PS: anul trecut mi-am cumparat un colier foarte frumos… care avea ca medalion o balerina. Nu stiam de ce, dar ceva la el imi placea foarte mult... Acum cred ca el prevestea un 2017 bun pentru activitatea artistica :)

Comments