Timp pentru mine

Cele 7 legi ale Universului



Exista 7 reguli dupa care traieste Universul. Necunoasterea lor nu te elibereaza de raspundere. Cunoasterea te va ajuta sa nu faci greseli, sa atingi armonia si sa traiesti fericit.


1. Regula pustietatii.
Daca ai nevoie de o pereche noua de pantofi, arunca-i pe cei vechi. Daca ai nevoie de o haina noua, fa ordine in dulap. Trebuie de buna voie sa te desparti de stereotipuri. Noul vine doar atunci cand te debarasezi de vechi,
2. Regula circulatiei.
Fii pregatit sa eliberezi ceva, ce domini, pentru a primi ceea ce-ti doresti.
3. Regula imaginatiei.
Pentru inceput trebuie sa vedeti inflorirea in imaginatia voastra. Fa o descriere a unei zilei ideale si nu o arata nimanui, in afara de cel in care crezi. Pastreaza aceasta descriere undeva la indemana, si in timpul liber reciteste-o.
4. Regula creatiei.
Omul poate atinge inflorirea prin intermediul energiei gandurilor sale, a intuitiei si a imaginatiei.
5. Regula oferirii si primirii. 
Daca oferiti ceva, acel ceva se intoarce inzecit. Cand primesti ceva, este important sa-l imparti cu cei din jur. Daca ai un talent, si nu-l folosesti, iti jignesti fiinta dumnezeeiasca. Pentru a te atarna cuviincios de capacitatile tale, trebuie sa va bucurati si sa impartiti bucuria cu altii. Daca veti face acest lucru, veti atrage mai mult bine in viata voastra.
6. Regula zecilor.
Universul isi va lua intotdeauna zecele sau. Este vorba despre regula recunostintei pentru baza sustinerii -10% din tot ce ai. Nu vei sti niciodata cum se va intoarce zecele la tine. Banii sunt cei mai frecventi. Dar aceasta recompensa poate veni sunt forma unei impacari cu cineva, sub forma unor relatii noi de prietenie, sub forma insanatosirii.
7. Legea iertarii.
Daca nu poti ierta oamenii, nu-ti poti primi bogatia. Daca sufletul tau este plin de ura, dragostea nu-si poate gasi locul in el. Trebuie sa scapi de sentimentele negative, cate te mananca si nu-ti dau pace.

Comments