Despre manifestare

Disclaimer: daca imi spuneai acum 2 ani ca eu voi scrie despre acest lucru… te trimiteam la plimbare.

Dar, in apararea mea, am sa spun ca cea care m-a initiat in acest concept este prietena mea, Alina, pe care o apreciez si o respect enorm pentru ceea ce este ca om si ca specialist. Si poate si ei i-as fi spus ca e putin cu capul cand crede in astfel de lucruri, dar mi-a povestit cum ei i s-au intamplat niste lucruri fix in maniera in care le-a proiectat ea.


Recunosc ca nu este un subiect pe care il stapanesc foarte bine, dar as spune ca manifestarea este procesul prin care aducem anumite lucruri in planul fizic prin intermediul gandurilor si a credintelor noastre, prin ceea ce noi vizualizam.

Sa scrii dorintele tale este prin pas in manifestare.

Procesul are la baza legea atractiei, dar cred ca a fost mai puternic promovat prin intermediul cartii Manifest. Aici se gasesc o serie de exercitii care te ghideaza in a-ti rafina ideile pe care vrei sa le manifesti.

Un alt instrument de manifestare este vision board-ul. El a fost mediatizat si de unele celebritati si este un instrument mai creativ si mai vizual decat exercitiile din carte. Il realizam deobicei la inceput de an si se prezinta sub forma unui panou in care punem poze si decupaje care reprezinta visurile noastre.

Eu folosesc de mult aceasta tehnica - de pe vremea cand eram eleva si nici nu stiam ca se numeste asa, dar imi decoram usa de la dulap cu tot felul de imagini.


De ce am simtit sa scriu despre manifestare? Pentru ca suntem la jumatatea anului si, ca niciodata, deja am cateva visurile indeplinite din cele puse pe vision board in ianuarie. Si sunt lucruri pe care le am in minte de mai multi ani si nu credeam in ianuarie ca sunt realizabile, dar le-am pus pe panou.

Este drept si ca este primul an cand sunt mai conectata la intuitia mea, mai atenta la emotiile mele, mai ascultatoare cu nevoile mele si toate probabil ca au lucrat la îndeplinirea lor.


“Universul lucreaza, numai sa stim noi ce sa ii cerem”.


Photo credit

Comments